Je loopbaan gaat niet altijd vloeiend en je zit ook niet altijd in een flow. Dat is een natuurlijk proces. Toch is het goed om regelmatig goed bij jezelf na te gaan zit ik op de goede weg? Wat wil ik echt met mijn loopbaan en wat zijn echt mijn talenten en passies. Veel mensen hobbelen van de ene naar de andere baan zonder deze vragen te stellen. Door wel deze vragen te stellen haal je echter meer plezier en voldoening uit te werk en creëer jezelf nieuwe mogelijkheden en kansen. Belemmeringen in werk, functie of studie Je kunt loopbaancoaching inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in je werk, functie of studie. Loopbaancoaching zorgt ervoor dat je weet wat je wilt en hoe u je je doelen gaat halen.
Loopbaancoaching

Wil jij vooruit in je werk? Dan kan een loopbaancoach geweldig helpen. Als loopbaancoach help ik je om jouw werkambities te bereiken. Ik kan je bijstaan met het ontdekken van je talenten, vaardigheden en drijfveren. En met het vinden van een baan die daarbij past of zelfs het uitstippelen van een heel carrière pad. Maar je kunt bij mij ook terecht voor alle andere werk gerelateerde vragen, bijvoorbeeld over hoe je om kunt gaan met stress, onzekerheid of conflicten in je baan.

Aan de slag Loopbaancoaching is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al een baan hebt. Controle weer terug Loopbaancoaching is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan. Met welke vragen kan je terecht?

 Met deze (en andere loopbaan-) vragen kunt u terecht bij Heart Connection:

 • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
 • Welke functie of studierichting past bij mij?
 • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
 • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
 • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
 • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
 • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?

Wat zijn de gebieden waar ik je mee kan helpen?

 • Bij het maken van een modern CV met profielschets
 • Ontspannen en zelfbewust solliciteren
 • Leren netwerken
 • Verder groeien als mens en als professional
 • Je talenten en passies helder krijgen
 • Welke soort werk past bij je
 • Je relatie met je leidingegevende
 • Kansen en mogelijkheden waarnemen en benutten
 • Omgaan met teleurstellingen, gespannen sfeer en negativiteit
 • Onder ogen zien wat niet werkt
 • Veranderingen zien als kansen en mogelijkheden

Vragen waarmee ik je kan helpen:

 • Waar ben ik nu echt goed in
 • Wat wil ik nu echt met mijn loopbaan?
 • Hoe kan ik mijn talenten beter gebruiken en inzetten?
 • Hoe ontwikkel ik een ander loopbaan perspectief?
 • Wat doe ik als ik voel dat ik niet op de goede plek zit?
 • Wat kan ik doen als ik niet optimaal functioneer?
 • Hoe ga ik beter omgaan met mijn leidinggevende?
 • Wat kan ik doen als mijn functie wordt opgeheven?

Signalen om jouw loopbaan te gaan onderzoeken zijn:

 • Je bent blij als de werkdag voorbij is of het weer weekend is
 • Je voelt dat alles heel moeizaam gaat tijdens je werkzaamheden
 • Je bent snel geïrriteerd en moe van het werk
 • Je verteld niet meer over uw werk waar uw trots over bent bijvoorbeeld op een feestje
 • Je ervaart dat je geen humor meer hebt met uw collega’s
 • Je merkt dat je regelmatig loopt te piekeren over het werk
 • Je voelt geen voldoening meer in het werk
 • Je hebt regelmatig conflicten op het werk

Maak nu meteen afspraak voor een gratis Kennismakingsgesprek

Wil je begeleiding bij het proces waar jij of jullie samen in zitten dat kan.

Soms is ook een professioneel steuntje in de rug nodig om weer uit het dal te klimmen. Wanneer de tijd daarvoor rijp is bepaal je helemaal zelf.

Met een kennismakingsgesprek kun je dit onderzoeken.

Heb je nog vragen of wil je onderzoeken of Heart Connection iets voor je kan betekenen vraag dan naar een gratis kennismakingsgesprek. https://heartconnection.nl/gratis-gesprek

Dit gesprek biedt de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken en te kijken of het klikt. Het kennismakingsgesprek is bedoeld te onderzoeken waar je hulp bij nodig hebt en of Heart Connection je de juiste hulp kan bieden. Een kennismakingsgesprek duurt een uur tot 1,5 uur.

Aarzel niet om contact op te nemen.

Heart Connection

Peter(PLAM) van der Ven

Lilia(LV) van der Ven-Rayos

LoopbaanCoach & LifeCoach

Relatietherapie & Gezinstherapie

Email:     plamvdven@outlook.com

Website: www.heartconnection.nl

06-51404331 of 070-3960265

 

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO