Gezinstherapie

De ontvangst bij Peter en Lilia was allerhartelijkst, er was er de juiste setting waardoor we ons meteen thuis en op ons gemak voelden. Peter en Lilia hebben onze verhalen met geduld en aandacht aangehoord, en meteen kregen we "to the point" goede inzichten hoe we met onze problemen in de familiare sfeer kunnen omgaan. Zij hebben ons heel goed een spiegel voorgehouden, om de familie vraagstukken van alle kanten te kunnen bekijken en doorgronden. Heel hartelijk dank voor jullie tijd en aandacht! Hartelijke groeten Luco en Miriam

Ouder stel

Dank je wel Peter voor de relatietherapie, we zijn nu in wat rustiger vaarwater gekomen. We proberen oude valkuilen en welles/nietes situaties te voorkomen en als het eens fout gaat niet te lang in de boosheid te blijven hangen en er sneller op terug te komen.

Stel die na een scheiding een nieuwe relatie starten

Dank je wel Peter voor de relatietherapie, jouw begeleiding heeft ons meer veiligheid/vertrouwen gegeven, al heel veel dichterbij elkaar gebracht en andere zaken in beweging gezet, dank daarvoor.

Marijke Vink

Sinds ruim anderhalf jaar kom ik in de praktijk Heart Connection bij Peter van de Ven als coach/therapeut in Rijswijk. Door veel tegenslagen in mijn leven ben ik in een Burn-out / depressie terecht gekomen en ben hulp gaan zoeken. Peter begeleid me op diverse leefgebieden, waaronder mijn relatie (die ik sinds kort weer heb) en het omgaan met mijn zoon en wat nu aan de orde is het weer oppakken van werk. Dit is een grote steun voor mij. Hij heeft een groot empathisch vermogen en deskundigheid en de gesprekken helpen me om mijn leven weer op de rails te krijgen. Mijn vriend heeft daarom ook besloten om bij hem voor coaching te komen.

Jon van Gent

Ik heb Peter als Lifecoach leren kennen tijdens mijn zoekproces in het opzetten van mijn eigen praktijk. Met humor, doortastendheid, geduld, gedrevenheid, vriendelijkheid, compassie heeft hij mij enorm gestimuleerd om keuzes te maken. Keuzes waar ik volledig achter sta en heb daarbij tevens geleerd eigen regie te nemen en wat hier voor nodig is. Het enorme geduld van Peter heeft er toe bij gedragen dat ik mijn talenten verder heb kunnen ontwikkelen.
Dank je wel Peter.

Jong stel

We hebben de relatietherapie als prettig ervaren, het was dan ook makkelijk om openhartig te zijn. Dit komt door de rustige en open sfeer die je weet te creëren. Het hielp ook dat je telkens rustig de tijd nam per vraag of onderwerp en niet direct door probeerde te gaan naar "meer".

 

Jong stel

Ontzettend bedankt, de gesprekken hebben ervoor gezorgd dat de impasse waar wij inzaten weer doorbroken kon worden.

Jong stel met kleine kinderen

Ik wil namens mijn vrouw en mij even tussentijds aangeven dat we de sessies als heel prettig ervaren. Jij als persoon, de setting, alles. We voelen ons door jou gehoord en begrepen. Daardoor ook elkaar zodat we weer de verbinding kunnen maken.

Relatietherapie jongeren

We hebben de relatietherapie als heel prettig ervaren. Peter gaf ons het vertrouwen om open te zijn naar elkaar. We begrijpen elkaar nu beter en hebben geleerd hoe we dit in de toekomst kunnen blijven doen. We zijn heel blij dat we de stap hebben genomen om relatietherapie te volgen bij Peter.  Jong stel

Relatiecursus ‘Houd me vast’

'Peter en Lilia weten een open veilige en gelijkwaardige sfeer te creëren waar je helemaal thuis bij voelt'

‘De cursus Houd me vast is een fijne cursus die veel inzichten heeft gegeven in de patronen in onze relatie.

De oefeningen doorbreken deze patronen en hebben ons dichter bij elkaar gebracht. Het is een echte aanrader’.

'Het is bijzonder om samen de cursus " Houd me vast " bij Peter en Lilia te volgen.

Je komt als partners dichter bij elkaar te staan, ook al is je relatie goed.

Meer kennis en inzicht geven een grotere verbondenheid waardoor de liefde groeit!'

Deelnemende stellen

Relatiecursus ‘Houd me vast’

‘Wij hebben de cursus Houd me Vast voor de 2e keer gedaan en hebben een verdieping ervaren.

De oefeningen waren ook fijn om nog een keer te doen.

De liefde in onze relatie is weer meer verdiept en we zijn dichter bij elkaar gekomen.

De lessen worden door Peter en Lilia rustig en sfeervol gegeven en ook het materiaal is helder en duidelijk.’

Heel veel sterkte met alle ontwikkelingen en probeer niet in je angst te blijven.

Theo en Corry

Op zoek naar richting in je leven?

De gesprekken met Peter hebben mij geholpen in mijn zoektocht naar mijn passie en een richting voor mijn loopbaan. Hij heeft een fijne persoonlijke benadering en werkt volgens een gestructureerde methode die mij veel inzicht heeft geboden over mijzelf. Daarbij nam hij ook de tijd om af en toe een stap terug te doen en te kijken waar mijn behoeftes lagen. Zijn opdrachten haalden me uit mijn vaste denkpatroon, wat mij echt heeft geholpen. Bovendien had ik na de gesprekken genoeg handvatten om zelf verder te kunnen. Ik zou het ieder aanbevelen die nog op zoek is naar wat richting in zijn leven.

Lotte

Relatietherapie en individuele therapie

Na veel tegenslagen en een zware deuk in mijn relatie vond ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Peter, met hem heb ik uren zitten praten over mijn leven en mijn relatie. Later hebben we gesprekken gevoerd met mijn partner samen. Door deze gesprekken heb ik diverse gevoelens die ver weg lagen opgeslagen in mijn hersens bespreekbaar kunnen maken en dat heeft geleid dat ik daar nu veel beter meer kan omgaan.

Ook mijn collega’s hebben gemerkt dat ik geen kort lontje meer heb en kan weer vol aan de gang en met plezier zonder dat de hele dag maar gedachtes voorbij komen. Tevens heeft het mij een andere kijk gegeven hoe om te gaan in de relatie met mijn vrouw. Ik kan gerust zeggen dat ik weer voor 95 % beter in mijn vel zit dan een paar maanden geleden en daar wil ik Peter voor bedanken.

Arie

 

Anjana Bhagole

Voor een ieder die door de dalen van een relatie gaan prijs ik relatietherapie aan bij Peter van der Ven. Hij is uitzonderlijk goed in zijn werk met passie en helpt mensen weer te zijn zoals ze echt zijn.

Narender Bissumbhar

Ik ken Peter als persoon en lifecoach die anderen serieus neemt. Hij heeft een groot inlevingsvermogen. Als hij vraagt hoe het met je gaat, dan is hij oprecht geïnteresseerd. Ik ben heel blij met de begeleiding die ik van Peter heb gehad. Peter is ook leergierig. Hij volgt veel cursussen.

 

Jonge man

Peter, dank voor je coaching en traumatherapie. Het gaat nu heel goed met mij, ik ben blij met mijn nieuwe baan. Dankzij mijn baan heb ook meer sociale contacten en voel me niet meer eenzaam.

Jeannette Wildschut

Ik vind Peter als coach/therapeut een mensenmens, die ik in vertrouwen kan nemen. Je begleid met hart en ziel, vol overgave en power (bezield/gedreven). Het bloed ging weer sneller stromen door mijn aderen en ik kon weer contact maken met mijn passie en voor mij heel bijzonder...met de positieve kant van mezelf.

Trauma slachtoffer

Peter, je hebt mij fantastisch gecoacht en nu ga ik een nieuwe fase in. Dat vraagt veel veerkracht. Maar nu ik mijn trauma verwerkt heb dankzij jou en emotiegerichte therapie voel ik me sterk genoeg daarvoor. Dankjewel voor het vertrouwen dat jij in mij hebt gehad. Dat waardeer ik zeer. Dat is mijn houvast en toekomst. Dus kleine stapjes zijn nu ook nog wel nodig, zolang ik maar verder door ga.

Frans Boting

Ik heb Peter leren kennen in verband met begeleiden en zoeken naar ander werk. De begeleiding bestond hoofdzakelijk uit het geven van inzicht in jezelf en ook het motiveren van jezelf. Ook je uitstraling werd door Peter beoordeeld. Gevolg: ik heb nu een baan waar ik het prima naar mijn zin heb.

Frans Boting

Peter is een hele sympathieke man die in staat is om mensen te motiveren. Hij heeft een enorme mensenkennis, is een goede luisteraar en oplossingsgericht. Als persoon heb ik voor mijn gevoel een vriendschap met hem opgebouwd en staat hij altijd voor mij klaar.

Vincent Anker

Peter is een passionele en enthousiasme loopbaancoach. Hij weet je met zijn adviezen te prikkelen, door op een creatieve wijze met je mee te denken. Uiteindelijk zorgt hij ervoor dat je zelf de knoop doorhakt, waardoor je ook 100% achter je beslissing staat.

Henk Klok

Peter zoekt ruimte om je te helpen. Gaat daarbij niet direct zoeken naar een oplossing maar stelt op een rustig manier zijn vragen om de vraag helder te krijgen. Is in zijn werkwijze, direct en tactvol.

Toby Van Spankeren

Peter is professioneel en ook zeer sociaal. Hij let op details en weet je te enthousiast te maken. Hij is zeker ook geinteresseerd in je als mens. Door mij op een andere manier te presenteren, heb ik snel een andere baan gekregen. Dankzij Peter maakte ik het verschil. Veel dank.

Vincent Anker

Het bijzondere aan de aanpak van Peter vind ik de humor en de ontspanning die de boventoon voeren. Deze basis staat garant voor een 'open' gesprek.

Arnoud Elsink

Ik heb Peter leren kennen als een uitermate deskundig personeels-adviseur. Vanuit zijn deskundigheid verplaatst en verdiept hij zich in het belang van zijn klanten en weet daarbij medewerkers en managers optimaal in het proces te helpen en motiveren.

Johan Maas

Peter is een professionele mobiliteitsadviseur, met oog voor de menselijke maat, heeft een lang staat van dienst.

Toby Van Spankeren

Peter heeft mij begeleid bij het zoeken naar een andere baan. De opdrachten die ik moest maken gaven een andere kijk op mijzelf en hielpen mij om mij anders te presenteren.

Arthur Mahieu

Als iemand altijd positief is, dan is het Peter van der Ven wel. Een loopbaanadviseur met passie voor zijn vak. Zijn creatieve oplossingen zorgen voor een verfrissende aanpak. Tenslotte vind ik het een kwaliteit dat Peter zich kwetsbaar durft op te stellen.

Ferdi Licher

Peter is persoonlijk en professioneel, uiterst prettig om mee samen te werken. Een meerwaarde juist omdat hij personeelsvraagstukken benadert als vraagstukken die over echte mensen gaan, over de mens achter de leidinggevenden en medewerkers.

Tieneke Dijkstra

Peter is een integer mens, hij kan goed luisteren en denkt met je mee.