Gratis Kennismakingsgesprek en verkenning van de hulpvraag

Heart Connection start altijd met een gratis kennismakingsgesprek en verkenning van de hulpvraag. Dit verplicht tot niets en duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens dit gesprek verkennen we de hulpvraag, bespreken we de te volgen werkwijze en kijken we of er voldoende onderling vertrouwen aanwezig is om met het traject van start te gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat je bezig houdt, waar je last van hebt en/of wat je in ontwikkeling wilt brengen.

Veilige en persoonlijke ontmoeting

Een kennismakingsgesprek is een persoonlijke ontmoeting, maar als de afstand of agenda dat niet toestaat kan een kennismaking ook per telefoon of in een online gesprek(Skype) plaatsvinden.

Heart Connection is een emotioneel veilige en vertrouwelijke plek. Hier is ruimte om aan elkaar te kunnen vertellen wat er werkelijk speelt. Het is een veilige plek waar je kunt onderzoeken, helen, herstellen en ontwikkelen.

Doel kennismakingsgesprek

Het doel van een eerste gesprek is om samen inzicht te krijgen in jouw/jullie specifieke situatie. We brengen samen de situatie en problemen in kaart en dan vertel ik iets over onze aanpak. In dit gesprek bespreken we de aanleiding en de doelen die je met een traject wilt behalen.

Behalve dat het kennismakingsgesprek gebruikt wordt om te kijken of ik iets voor je kan betekenen en wat jouw precieze vraag/probleem is, is het echt een kennismaking. Met andere woorden, klikt het? Een goede klik is immers essentieel voor het slagen van een traject. Kort samengevat:

  • Leren we elkaar kennen en leg ik/wij uit wat mijn/onze werkwijze is
  • Verkennen we wat de werkelijke vraag is waar je/jullie mee aan de slag wilt/willen. Waar worstel je/jullie mee?
  • Onderzoeken we samen wat de beste aanpak is om het gewenste resultaat te bereiken
  • Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen.

Dit oriënterende gesprek kan de volgende onderdelen bevatten.

Voorstellen
Je geeft een introductie over jezelf en beschrijft onder andere je/jullie situatie. Er wordt gevraagd of je/jullie ervaring hebt met coaching en om welke reden je dit nu zou willen.

De vraag
Hoe gaat het op dit moment ? Wat gaat er goed en wat kan beter? Vervolgens is de vraag waar je/jullie aan wilt werken en wat daarbij prioriteit heeft. Wat houdt je op dit moment tegen om optimaal te functioneren? Hierbij wordt bekeken welke hulpbronnen je kan inzetten om beter te functioneren.

Het doel van het traject
Welk doel wil je/jullie stellen voor het traject? Daarbij worden de verwachtingen voor de samenwerking tijdens het traject naar elkaar uitgesproken.

  • Voel jij je vertrouwd genoeg?
  • Vind je deze manier van begeleiding fijn? 

Dit eerste gesprek is bedoeld om te beslissen of jij en een samenwerkingsrelatie wil aangaan.

Zet de eerst stap

Ben je benieuwd wat Heart Connection voor jouw/jullie kan betekenen? Welk traject het beste past? Of hoe zo’n traject verloopt?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsmakingsgesprek met Heart Connection

 

Heart Connection

Ga naar ons aanbod om te bekijken welke trajecten er mogelijk zin en goed past bij jouw wensen

Bereikbaarheid Peter van der Ven

T: 06-51404331
E: plamvdven@outlook.com

Bereikbaarheid Lilia van der Ven-Rayos

E: venrayoslv@netscape.net

www.heartconnection.nl

Openingstijden Heart Connection

Maandag t/m Donderdag van 9.00-17.00

Afspraak buiten openingstijden is mogelijk 

Verklaring over diversiteit

Heart Connection is voor alle mensen, ongeacht ras, religie, etniciteit, cultuur, seksualiteit, geslacht, bekwaamheid of leeftijd. Wij zijn er voor alle relaties tussen mensen die belangrijk voor elkaar zijn. Wij koesteren sterke, gezonde relaties waar iedereen baat bij heeft; individuen, groepen en de samenleving als geheel. 

Wij als Heart Connection zijn toegewijd aan het ontwikkelen van veilige, veerkrachtige individuen en succesvolle vertrouwensrelaties tussen partners en binnen gezinnen. Wij zijn tegen alle vormen van racisme en discriminatie en wijn ondersteunen de interculturele gemeenschap.

We zijn toegewijd aan luisteren, leren en groeien, zodat we onze waarden van gelijkheid en diversiteit beter kunnen uitdragen.  Ons doel is om onze expertise en kennis te delen om verschillen te waarderen.

Met rechtvaardigheid en diversiteit als fundamentele waarden, is ons werk gebaseerd op gehechtheidswetenschap, die stelt dat we allemaal verbonden zijn en gemeenschappelijke behoeften delen om door anderen gezien, gewaardeerd en ondersteund te worden.

 

Gratis kennismaking

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO