Met verbeeldingskracht een inspirerend leven creëren

Vaak hebben we snelle en misschien zelfs luchtige gesprekken met onze partner over onze toekomst en een grap over onze wensen en verlangens. Maar het maken van ruimte en het prioriteren van deze activiteit biedt de mogelijkheid om een ​​serieus (en leuk!) gesprek te hebben over jullie grote dromen aks stel. En dat kan door tijd te maken om samen je relatiedoel te bespreken en dit visueel te maken met een vision board.

Het is echt een geweldig startpunt en het zal jullie verbeeldingskracht helpen stimuleren en je dichter brengen bij het creëren een inspirerend leven.

Dit proces brengt je ook dichter bij elkaar en je zult vreugde vinden in het ondersteunen en aanmoedigen van elkaar bij het bereiken van je individuele doel en relatiedoel.

Je relatiedoel tot leven brengen

Een vision board voor paren is een ​​collage van woorden en afbeeldingen die jullie relatiedoel vertegenwoordigen. Een vision board is een krachtige manier voor koppels om over hun doel te praten en samen creatief te zijn. En ze kunnen een gezond onderdeel zijn van doelen voor een gezin – een mogelijkheid om jullie ideeën over de toekomst van jullie gezin op één lijn te brengen.

Het doel van jullie vision board is om alles tot leven te brengen zodat je het kunt zien en voelen. Door je relatiedoel te representeren met afbeeldingen, zal jullie emoties versterken en stimuleren, omdat je geest sterk reageert op visuele stimulatie. Het gezegde “Een beeld zegt meer dan duizend woorden”, geldt hier zeker.

Waarom een ​​vision board voor stellen maken?

Vision boards zijn niets nieuws. Veel organisaties maken dit, maar het maken van een vision board voor stellen is nog zeldzaam.

Wat is het grote geheim van het maken van een visiebord dat werkt?

Het is simpel: je visiebord moet focussen op hoe jullie je wilt voelen en wilt zijn nu en in de toekomst.

Stappenplan

Relatiedoel

Neem eerst samen de tijd om jullie relatiedoel te bespreken. Een handleiding kun je vinden op de website van www.heartconnection.nl

Benodigdheden:

  • Klein prikbord of posterbord
  • Oude tijdschriften, brochures en foto’s
  • Versieringen zoals tape, kaarten, snuisterijen etc.
  • Punaises of lijm
  • Schaar

Brainstorm

Verzamel een stapel oude tijdschriften, flyers en foto’s en een schaar. Jullie beide knippen alles dat je inspireert over jullie relatiedoel. Dit kunnen afbeeldingen, woordgroepen of woorden zijn

Regelen

Wanneer jullie elk een verzameling foto’s hebt, bespreek dan wat dit voor jou betekent en hoe het een deel van jullie relatiedoel vertegenwoordigt. Kies daarna afbeeldingen op categorie.

Een vision board hoeft geen eenmalige activiteit te zijn. Het kan voortdurend evolueren. Daarom is het gebruik van een prikbord een goede optie voor omdat het gemakkelijk is om dingen te verplaatsen en items toe te voegen of te verwijderen.

Tonen

Kies een plek in huis om jullie vision board weer te geven waar het voor jullie continu zichtbaar is. Het hebben van deze herinnering aan jullie relatiedoel en visie voor de toekomst is de sleutel tot het gedeelde verantwoordelijkheid.

Maak nu meteen afspraak voor gratis Kennismakingsgesprek

Wil je begeleiding bij het proces waar jij of jullie samen in zitten dat kan.

Soms is ook een professioneel steuntje in de rug nodig om weer uit het dal te klimmen. Wanneer de tijd daarvoor rijp is bepaal je helemaal zelf.

Met een kennismakingsgesprek kun je dit onderzoeken.

 

Heb je nog vragen of wil je onderzoeken of Heart Connection iets voor je kan betekenen vraag dan naar een gratis kennismakingsgesprek. https://heartconnection.nl/gratis-gesprek

 

Dit gesprek biedt de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken en te kijken of het klikt. Het kennismakingsgesprek is bedoeld te onderzoeken waar je hulp bij nodig hebt en of Heart Connection je de juiste hulp kan bieden. Een kennismakingsgesprek duurt een uur tot 1,5 uur.

Aarzel niet om contact op te nemen.

 

Heart Connection

Peter(PLAM) van der Ven

Lilia(LV) van der Ven-Rayos

LoopbaanCoach & LifeCoach

Relatietherapie & Gezinstherapie

Email:     plamvdven@outlook.com

Website: www.heartconnection.nl

06-51404331 of 070-3960265

 

 

 

 

 

 

Hoe maak je een vision board met je partner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *