Dit boek is als een muziekstuk van het hart. Vanuit mijn persoonlijke en intieme ervaringen heb ik deze gedichten geschreven over mijn liefdesrelatie en natuur . In deze gedichten wordt de taal van mijn hart onthult over tederheid, bewogenheid, verlangen, emoties en dagelijkse hindernissen. Het zijn stille fluisteringen van mijn hart die vormgegeven zijn met deze gedichten.

Mijn grote passie is het schrijven van gedichten en begeleiden van mensen zodat ze meer levensvreugde ervaren met hun liefdespartner, kinderen, vrienden en collega’s. Wat mij vooral boeit is het verbinden van mensen via hun hart zodat ze hun levensdoel kunnen bereiken en meer vreugde beleven.

Iedereen kan opzoek gaan naar de sleutel van zijn hart De gedichtenbundel is een inspiratiebron voor de lezer om de taal van het hart bij zichzelf te onderzoeken en deze te delen met partner, gezin, vrienden en collega’s.

De gedichtenbundel is te bestellen bij www.bol.com

https://www.bol.com/nl/p/muziek-van-mijn-hart/9200000113080850

Veel vreugde bij het lezen van de gedichten.

Peter van de Ven is dichter, coach en relatie- en gezinstherapeut voor begeleiding van individuen, relaties en gezinnen. www.heartconnection.nl

Dit is mijn tweede gedichtenbundel. De eerste is ‘Liefde, vreugde en schoonheid’. Te bestellen bij Uitgever: Boekscout.nl EAN 9789460894114

Ik kijk uit naar je reactie  plamvdvenn@outlook.com   of schrijf een review op bol.com 

Muziek van mijn hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *