WORKSHOPS EN CURSUSSEN

Wat hebben wij te bieden?

Heart Connection biedt individuele personen, relaties en groepen begeleiding via workshop en cursussen in een ontspannen en veilige sfeer. In overleg met de deelnemer(s) wordt een planning gemaakt van de bijeenkomsten. Wij ontwerpen en begeleiden interactieve workshops en cursussen.

Wat zijn de mogelijkheden?

A.Reguliere

Naast coaching en therapie verzorgt Heart Connection ook Workshops en Cursussen. Hierbij vind je onze reguliere workshops en cursussen die naar behoefte altijd kan worden aangepast. De workshops kunnen geheel op maat worden toegespitst op jouw behoefte.

B.Op maat

Voor organisaties, groepen of individuen kunnen we workshops/cursussen maken op maat, afhankelijk van de doelstelling die men wil bereiken. Wij kijken dan naar de essentiële ontwikkelpunten van de deelnemers zijn ten aanzien van het workshopthema. Wij hebben dus zowel ervaring met het geven alswel ontwikkelen van workshops en cursussen.

Werkwijze tijdens de bijeenkomsten

Het is vooral de bedoeling dat je aan de slag gaat en nieuwe ervaringen en uitdagingen aangaat in een veilige sfeer. Tijdens de workshop wordt veel gewerkt in tweetallen of kleine groepjes, Steeds weer nodigen we je uit om je persoonlijke ervaringen te delen, maar ook om het contact met anderen te gaan. Tegelijkertijd is er altijd respect voor je persoonlijke grenzen en verwachten we ook dat jij de grenzen van een ander respecteert.

Tijdens de bijeenkomsten doen we eenvoudige, praktische oefeningen in een emotioneel veilige en gezellige sfeer. Je bent niet verplicht deel te nemen aan de gesprekken, je mag ook alleen luisteren.

Gezellige informele sfeer

De sfeer tijdens de workshops is ontspannen, speels en licht. Daarnaast is er ruimte voor een echte, open dialoog waarin gevoelens en gedachten met elkaar uit gewisseld kunnen worden. De basis van het programma gaat uit van een optimistisch en praktisch perspectief. Je hoeft niet aan groepsgesprekken mee te doen als je dat niet wilt. Er vinden geen therapeutische gesprekken in de groep plaats. Je wordt gevraagd niets in de groep te zeggen tenzij je daar natuurlijk zelf mee instemt.

Na het oefenen komt de groep bij elkaar en wordt er gevraagd of er mensen zijn die iets willen delen over wat ze geleerd of ontdekt hebben. Dit is geheel vrijblijvend. Je bepaalt zelf wat en of je iets hierover deelt. Wilt je niets zeggen, dan wordt je daartoe ook niet gepusht. Dat heeft te maken met onze visie op het grote belang van veiligheid. Hierdoor wordt jullie privacy gewaarborgd.

Deskundigheid

Als trainer heb ik 25 jaar ervaring in zowel het geven en ontwikkelen van trainingen en workshops. Na mijn studie heb ik mijn didactisch diploma gehaald en een internationale trainersopleiding gedaan. Mijn kwaliteiten als trainer liggen ondermeer in het vertalen van doelstellingen en thema’s naar workshops die verlangde processen kan ondersteunen.

Kosten: zie de betreffende cursussen

Afstemming

De workshops worden vooraf zorgvuldig afgestemd met de opdrachtgever en op maat ontwikkeld en uitgevoerd.

Voor reguliere workshops en cursussen zijn standaard kosten aan verbonden. Voor maatwerk wordt een offerte gemaakt met een transparant overzicht van de kosten.

Maak nu meteen afspraak voor een gratis Kennismakingsgesprek

Wil je begeleiding bij het proces waar jij of jullie samen in zitten dat kan.

Soms is ook een professioneel steuntje in de rug nodig om weer uit het dal te klimmen. Wanneer de tijd daarvoor rijp is bepaal je helemaal zelf.

Met een kennismakingsgesprek kun je dit onderzoeken.

Heb je nog vragen of wil je onderzoeken of Heart Connection  iets voor je kan betekenen vraag dan naar een gratis kennismakingsgesprek. https://heartconnection.nl/gratis-gesprek

Dit gesprek biedt de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken en te kijken of het klikt. Het kennismakingsgesprek is bedoeld te onderzoeken waar je hulp bij nodig hebt en of Heart Connection  je de juiste hulp kan bieden. Een kennismakingsgesprek duurt een uur tot 1,5 uur.

Aarzel niet om contact op te nemen.

Heart Connection

Peter(PLAM) van der Ven

Lilia(LV) van der Ven-Rayos

LoopbaanCoach & LifeCoach

Relatietherapie & Gezinstherapie

 

Bereikbaarheid

Peter van der Ven
T: 06-51404331
E: plamvdven@outlook.com

Bereikbaarheid 

Lilia van der Ven-Rayos

E: venrayoslv@netscape.net

 

Gratis kennismakingsgesprek