De Heart Connection Praktijk  in de Regio Randstad

Wie zijn wij?

 

 

 

 

De Heart Connection Praktijk biedt zowel voor individuen, relaties en gezinnen persoonlijke en gespecialiseerde begeleiding. Ook geven wij diverse cursussen voor ouders, stellen in een privé setting of met anderen ( zie ook de homepage onder cursussen)

Wij doen dat middels hart tot hart communicatie in een emotioneel veilige sfeer waarin onze klanten zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd kunnen voelen.

Wij weten hoe een open en veilige omgeving voor onze cliënten te creëren. Doordat we in staat zijn zaken met een zekere lichtheid en humor te benaderen, durven cliënten makkelijk ook zwaardere en lastige thema’s met ons te bespreken. Je kunt bij ons terecht voor individuele coaching, relatietherapie en gezinstherapie. 

Het is ons doel om mensen te helpen contact te maken met hun hart, vanuit hun hart te leven en belemmeringen bespreekbaar te maken. Wij doen dit met hele praktische technieken die direct resultaat geven. Onze kracht ligt in onze levens ervaring gecombineerd met onze  visie op vreugdevol leven, werken en betrokken relaties.

Wij bieden in onze praktijk een toegankelijke en laagdrempelige begeleiding aan voor een breed publiek van uitkeringsgerechtigden tot en met mensen met een top inkomen en die op persoonlijk, relationeel of professioneel in de knel zijn gekomen of verbeteringen nastreven.

Persoonlijke veiligheid en vertrouwelijkheid

Wij luisteren oprecht, geven mensen de ruimte, brengen rust in ons gesprek en stellen veel open vragen. Positiviteit en humor zijn voor ons belangrijke aspecten en wij werken probleemoplossend, waarbij gevoelens veel ruimte krijgen. We laten je delen in onze kennis en ervaring door het geven van tips, informatie en het doen van oefeningen.

Door onze rustige uitstraling en enthousiasme hebben we voor elke persoon de volle aandacht. En dankzij onze onderzoekende houding kunnen we ons uitstekend inleven in elk soort probleem en deze helpen te transformeren in een positieve kijk, benadering en aanpak.

Begeleidingsvisie: de eigen kracht gebruiken

Wij als EFT-therapeuten zien onszelf als procesbegeleiders en ondersteuners van onze cliënten met oprechte nieuwsgierigheid over hun problematiek en in staat om hun verdriet, angst en woede te voelen, waardoor we alles kunnen geven om hun emotionele wereld en emotionele behoeften te ontvouwen en te delen met hun partner, familie of vrienden.

Als begeleiders zullen we je accepteren en respecteren omdat we er van uitgaan dat elke persoon zijn eigen kracht heeft om zijn problemen en uitdagingen aan te pakken. Vaak is deze kracht echter bedekt geraakt door vervelende ervaringen en negatieve emoties. Het is onze passie om je weer in contact te brengen met je innerlijke kracht zodat je zelfstandig en/of met anderen weer met plezier de wereld in kan kijken. En dat je nieuwe oplossingen vindt voor je eigen problemen op persoonlijk, relationeel en maatschappelijk vlak. Onze begeleiding maakt je bewust van je gevoelens, je denken en doen. Samen zoeken we naar wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt doen om dat te bereiken.

Het is de bedoeling dat je je eigen antwoorden vindt op de problemen die je ervaart, wij zullen je/jullie stapje voor stapje meenemen in dit leertraject. Je kunt leren van onze ervaringen maar jij bepaalt zelf welke stappen nodig zijn om gelukkig, positief, succesvol en vooral jezelf te zijn. Wij zullen je ondersteunen om met een open blik te kijken naar je partner en de wereld om je heen zodat je in staat bent in de continu veranderende wereld kansen te zien voor een beter en vreugdevoller leven.

Waarom kiezen voor Heart Connection?

 • Gratis Kennismaking van 30 minuten;
 • Meestal kunnen we binnen 1-2 weken een kennismakingsgesprek met je plannen;
 • Onze cliënt staat centraal: jouw wensen staan voorop;
 • Onze aanpak is daarom per cliënt afgestemd wat de behoeften en wensen zijn, dus geen standaard aanpak;
 • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je persoonlijke aandacht krijgt;
 • Meestal zullen wij binnen 24 uur reageren op je bericht. Dit kan via mail, skype of telefonisch;
 • Privacy wordt te allen tijde gewaarborgd. Alles wat wij bespreken blijft tussen ons;
 • Heart Connection is een vrijgevestigde praktijk in huis met geen vaste kosten die op het tarieven drukken;
 • De uitstraling is daarom vooral te omschrijven als een veilige en persoonlijk “huiskamer sfeer”;
 • Jij/jullie bepalen het tempo van de begeleiding middels de frequentie en de duur van de sessies;
 • Wij zullen je problemen benaderen vanuit je eigen kracht, mogelijkheden en oplossingen en niet vanuit moeilijkheden en beperkingen;
 • Binnen de begeleiding zullen we je praktische hulp geven om thuis te oefeningen en die je direct kunt toepassen;
 • Wij zullen een actieve rol spelen binnen de begeleiding.

Hoewel het normaal is om angstig te zijn bij een eerste sessie,

zullen we vanaf het begin een toon zetten van openheid en acceptatie.

Bereikbaarheid Peter van der Ven T: 06-51404331
E: plamvdven@outlook.com

Bereikbaarheid Lilia van der Ven-Rayos

E: venrayoslv@netscape.net

Openingstijden Heart Connection

Maandag t/m Donderdag van 9.00-17.00

Afspraak buiten openingstijden is mogelijk 

Verklaring over diversiteit

Heart Connection is voor alle mensen, ongeacht ras, religie, etniciteit, cultuur, seksualiteit, geslacht, bekwaamheid of leeftijd. Wij zijn er voor alle relaties tussen mensen die belangrijk voor elkaar zijn. Wij koesteren sterke, gezonde relaties waar iedereen baat bij heeft; individuen, groepen en de samenleving als geheel. 

Wij als Heart Connection zijn toegewijd aan het ontwikkelen van veilige, veerkrachtige individuen en succesvolle vertrouwensrelaties tussen partners en binnen gezinnen. Wij zijn tegen alle vormen van racisme en discriminatie en wijn ondersteunen de interculturele gemeenschap.

We zijn toegewijd aan luisteren, leren en groeien, zodat we onze waarden van gelijkheid en diversiteit beter kunnen uitdragen.  Ons doel is om onze expertise en kennis te delen om verschillen te waarderen.

Met rechtvaardigheid en diversiteit als fundamentele waarden, is ons werk gebaseerd op gehechtheidswetenschap, die stelt dat we allemaal verbonden zijn en gemeenschappelijke behoeften delen om door anderen gezien, gewaardeerd en ondersteund te worden.

 

Gratis kennismaking