De Heart Connection Praktijk  in de Regio Den Haag

Wie zijn wij?

 

 

 

 

 

De Heart Connection Praktijk biedt zowel voor individuen, relaties en gezinnen persoonlijke en gespecialiseerde begeleiding. Mogelijk in het engels.

Wij doen dat middels hart tot hart communicatie in een emotioneel veilige sfeer waarin onze klanten zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd kunnen voelen.

Wij weten hoe een open en veilige omgeving voor onze cliënten te creëren. Doordat we in staat zijn zaken met een zekere lichtheid en humor te benaderen, durven cliënten makkelijk ook zwaardere en lastige thema’s met ons te bespreken. Je kunt bij ons terecht voor individuele coaching, relatietherapie en gezinstherapie. 

In onze visie vormen relaties het fundament van ons eigen geluk en van onze samenleving. Onder een relatie verstaan we: relatie met onszelf, partner, kinderen, familieleden, vrienden en collega’s. Ze zijn bepalend of we ons energiek voelen en zelfvertrouwen hebben. Onze passie is  daarbij een positieve rol te spelen

Het is ons doel om mensen te helpen contact te maken met hun hart,vanuit hun hart te leven en belemmeringen bespreekbaar te maken. Wij doen dit met hele praktische technieken die direct resultaat geven. Onze kracht ligt in onze levens ervaring gecombineerd met onze  visie op vreugdevol leven, werken en betrokken relaties.

Wij bieden in onze praktijk een toegankelijke en laagdrempelige begeleiding aan voor een breed publiek van uitkeringsgerechtigden tot en met mensen met een top inkomen en die op persoonlijk, relationeel of professioneel in de knel zijn gekomen of verbeteringen nastreven.

Wat maakt ons zo bijzonder?

In deze  hectische tijd is het nodig dat we regelmatig ontspannen en vertragen om contact te maken onze innerlijke wereld en met ons hart. Leven vanuit je hart en vanuit je hart contact maken.Als we via ons hart de wereld ingaan voelen we zelfvertrouwen, kunnen we verbindingen maken met anderen. en kunnen we de juiste beslissingen nemen. Onze aanpak is respectvol, accepterend en medelevende zodat onze cliënten zich voluit kunnen uiten en zich gehoord en begrepen voelen. Wij zijn vooral gericht op de onderliggende behoeften, verlangens, emoties en lichamelijke belevingen. Dit doen we in een veilige sfeer waarin cliënten zich comfortabel voelen en zich zelf kunnen zijn.

Persoonlijke veiligheid en vertrouwelijkheid

Wij luisteren oprecht, geven mensen de ruimte, brengen rust in ons gesprek en stellen veel open vragen. Positiviteit en humor zijn voor ons belangrijke aspecten en wij werken probleemoplossend, waarbij gevoelens veel ruimte krijgen. We laten je delen in onze kennis en ervaring door het geven van tips, informatie en het doen van oefeningen.

Door onze rustige uitstraling en enthousiasme hebben we voor elke persoon de volle aandacht. En dankzij onze onderzoekende houding kunnen we ons uitstekend inleven in elk soort probleem en deze helpen te transformeren in een positieve kijk, benadering en aanpak.

Begeleidingsvisie: de eigen kracht gebruiken

Als begeleiders zullen we je accepteren en respecteren omdat we er van uitgaan dat elke persoon zijn eigen kracht heeft om zijn problemen en uitdagingen aan te pakken. Vaak is deze kracht echter bedekt geraakt door vervelende ervaringen en negatieve emoties. Het is onze passie om je weer in contact te brengen met je innerlijke kracht zodat je zelfstandig en/of met anderen weer met plezier de wereld in kan kijken. En dat je nieuwe oplossingen vindt voor je eigen problemen op persoonlijk, relationeel en maatschappelijk vlak. Onze begeleiding maakt je bewust van je gevoelens, je denken en doen. Samen zoeken we naar wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt doen om dat te bereiken.

Het is de bedoeling dat je je eigen antwoorden vindt op de problemen die je ervaart, wij zullen je/jullie stapje voor stapje meenemen in dit leertraject. Je kunt leren van onze ervaringen maar jij bepaalt zelf welke stappen nodig zijn om gelukkig, positief, succesvol en vooral jezelf te zijn. Wij zullen je ondersteunen om met een open blik te kijken naar je partner en de wereld om je heen zodat je in staat bent in de continu veranderende wereld kansen te zien voor een beter en vreugdevoller leven.

Waarom kiezen voor Heart Connection?

 • Gratis Kennismaking;
 • Meestal kunnen we binnen 1-2 weken een kennismakingsgesprek met je plannen;
 • Onze cliënt staat centraal: jouw wensen staan voorop;
 • Onze aanpak is daarom per cliënt afgestemd wat de behoeften en wensen zijn, dus geen standaard aanpak;
 • Begeleiding in het engels is mogelijk;
 • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je persoonlijke aandacht krijgt;
 • Meestal zullen wij binnen 24 uur reageren op je bericht. Dit kan via mail, skype of telefonisch;
 • Privacy wordt te allen tijde gewaarborgd. Alles wat wij bespreken blijft tussen ons;
 • Heart Connection is een vrijgevestigde praktijk in huis met geen vaste kosten die op het tarieven drukken;
 • De uitstraling is daarom vooral te omschrijven als een veilige en persoonlijk “huiskamer sfeer”;
 • Jij/jullie bepalen het tempo van de begeleiding middels de frequentie en de duur van de sessies;
 • Wij zullen je problemen benaderen vanuit je eigen kracht, mogelijkheden en oplossingen en niet vanuit moeilijkheden en beperkingen;
 • Binnen de begeleiding zullen we je praktische hulp geven om thuis te oefeningen en die je direct kunt toepassen;
 • Wij zullen een actieve rol spelen binnen de begeleiding.