Yoga emotietherapie?

We worden dagelijks geconfronteerd met vaak overweldigende moeilijkheden die schijnbaar oncontroleerbare gevoelens van angst en boosheid veroorzaken.

Als je je zo voelt, is het genezend om jezelf te kalmeren en je gevoel van innerlijke goedheid en welzijn terug te krijgen.

Met Yoga wordt een rustig toevluchtsoord geboden, weg van de druk van het leven en heeft het ons in staat gesteld opnieuw verbinding te maken met onze innerlijke vrede zodat we de uitdagingen van het leven aan kunnen.

Yogatherapie is een soort therapie waarbij yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditaties worden gebruikt om de geestelijke en lichamelijke gezondheid te verbeteren.

Yogatherapie is een lichaamsgerichte benadering die tot doel heeft genezing te brengen en spanning te verlichten, ongeacht waar deze zich in de gewrichten en spieren in uw lichaam bevindt. Yogatherapie is iets voor jou als je het voortouw wilt nemen op je eigen genezingspad.

Tijdens de yogatherapie wordt een emotioneel veilige ruimte gecreërt waar je je comfortabel bij voelt. Dit wordt de basis voor het genezingsproces.

Yogatherapie vervangt het advies van je arts niet. Yogatherapie is een aanvulling op westerse medische praktijken.

Emotioneel evenwicht

Regelmatige yogapraktijk heeft bewezen stress hanteerbaar te maken, de concentratie te verbeteren en de symptomen van angst te verminderen. Yogatherapie biedt meditaties, mindfulness-oefeningen, zelfonderzoeksoefeningen en yogahoudingen die angstige gevoelens kalmeren en mentale helderheid ontwikkelen.

Het leert je te leven met een meer open hart en veerkrachtige geest. Net zoals yoga je helpt je meer thuis te voelen in je lichaam, helpen de mentale en fysieke oefeningen in Yoga voor angst je om je gevoel van innerlijke vrede en tevredenheid in het leven te vergroten. Emotioneel evenwicht is binnen handbereik - wanneer je de intelligentie van zowel je lichaam als geest cultiveert.

Maak nu meteen afspraak voor een gratis Kennismakingsgesprek

Wil je begeleiding bij het proces waar jij of jullie samen in zitten dat kan.

Soms is ook een professioneel steuntje in de rug nodig om weer uit het dal te klimmen. Wanneer de tijd daarvoor rijp is bepaal je helemaal zelf.

Met een kennismakingsgesprek kun je dit onderzoeken.

Heb je nog vragen of wil je onderzoeken of Heart Connection  iets voor je kan betekenen vraag dan naar een gratis kennismakingsgesprek.https://heartconnection.nl/gratis-gesprek

Dit gesprek biedt de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken en te kijken of het klikt. Het kennismakingsgesprek is bedoeld te onderzoeken waar je hulp bij nodig hebt en of Heart Connection  je de juiste hulp kan bieden. Een kennismakingsgesprek duurt een uur tot 1,5 uur.

Aarzel niet om contact op te nemen.

 Heart Connection

Peter(PLAM) van der Ven

Lilia(LV) van der Ven-Rayos

LoopbaanCoach & LifeCoach

Relatietherapie & Gezinstherapie

Email:     plamvdven@outlook.com

Website: www.heartconnection.nl

06-51404331 of 070-3960265

 

   NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO